Sfaturi pentru prevenirea piciorului sportivului în această vară

Sfaturi pentru prevenirea piciorului sportivului în această vară

Piciorul sportivului sau piciorul atletului atletului este o infecție este o formă de vierme, numită tinea pedis, care afectează picioarele și care este specifică într-o infecție fungică produsă de anumite ciuperci care se hrănesc cu keratină sau cu unele drojdii.

În fapt, Picior de atlet este cea mai comună formă cazurile severe de pecingine în 70% din cazuri și este foarte contagioasă, deși poate fi un purtător de diagnosticul infectie, tratament fără a avea un simptom alguno. La piciorul de atlet denumire este, de fapt, datorită faptului că sportivii piciorul de atlet sunt una dintre principalele populații la risc.

Rețineți că șansele de infecție sunt mult

Rețineți că șansele de infecție sunt mult

Mai mari atunci când mergeți desculți în duș publice, piscine, vestiare etc., deși puteți achiziționa infecția și împărțind prosoape tinea pedis, încălțăminte sau sosete, covoare sau covoare și soluri umede din destinații populare și diagnosticul mergeți desculți piciorul de atlet, cum ar fi, de exemplu, camerele unui hotel, duș.

În plus, dacă transpirația picioarelor boala și umiditatea sunt menținute prin purtarea de încălțăminte închisă crește riscul de infectie fungica. Piciorul sportivului este o in infecție fungică ce poate aparea la degetele de la picioare, mai excat între degetele de la picioare.

Picior de piciorului de atlet. Această formă de vierme este caracterizată in zonele afectate precum degetele de la picioare, zona dintre degetele de la picioare deoarece începe în spațiile interdigitale și în pliurile inferioare ale degetelor de la picioare.

Deoarece este în acele locuri unde sunt date cele mai potrivite condiții de umiditate și temperatură pentru ciupercile care uscate determină piciorul atletului Cu toate acestea, infecția se poate răspândi pe tălpile picioarelor, în special pe călcâi, apoi pe mâini și în alte părți ale corpului, dacă nu se mențin igiena și precauțiile adecvate. Primele simptome observate sunt mâncărimea și roșeața pielii, deși progresia infecției poate provoca arsuri, înțepături tratament boala și chiar apariția de blistere care se pot scurge.

Cu toate acestea, piciorul de atlet cel mai caracteristic simptom este crăparea. Ca si prescripție medicală, medicul recomanda creme. Alte efecte ale piciorului atletului includ simptomele precum mancarime, roseata, iar zona afectată va deveni uscaț- uscată întotdeauna datorita șosetele si murdariei de la baie. utilizați produse din farmacie luate cu prescripție medicală pentru prevenire si tratați zona afectate, uscată.

Si peelingul pielii care apare în pliurile inferioare ale degetelor, spațiile interdigitale și părțile laterale ale tălpilor picioarelor. Se poate răspândi și pe unghii și le poate determina să schimbe culoarea și grosimea.Tratamentul piciorul de atlet este simplu tinea pedis, deoarece există diferite creme și pulberi pentru uz topic care și-au dovedit eficacitatea și sunt vândute peste tejghea în farmacii. Aceste produse ar trebui să fie aplicate în tratament continuare timp de cel puțin o săptămână după dispariția simptomelor.Cu toate acestea, pentru ca tratamentul să fie cel mai eficient, igiena este un complement crucial.

Este convenabil să vă spălați picioarele cel puțin

Este convenabil să vă spălați picioarele cel puțin

De două ori pe zi sa le spalati dupa ce purtați șosete si pantofi toata ziua care pot duce la infecții fungice ( ciuperci) și apoi să le uscați bine, acordând o atenție deosebită spațiilor dintre degetele de la picioăre și pliurile care alcătuiesc degetele pe pământ piciorul de atlet; In privinta acestei infecție la picioare este recomandatde asemenea, pentru a menține picioarele uscate.Aceste ultime măsuri, la care trebuie adăugată cea de a nu merge desculț în locuri publice umede și foarte frecventate dușuri, băi, vestiare, saune, piscine, tratamentul camere de hotel cu podele mochetate etc. pentru a preveni reproducerea infecției, boala ceea ce se poate întâmpla cu o anumită frecvență.

Ciuperca piciorului sau piciorului sportivului este o patologie fungică cunoscută sub numele de vierme de picior. Se poate întâmpla intre degetele de la picioăre, tocuri, palme etc.piciorul sportivului este contagios și poate dura scurt ciupercii piciorului de atlet sau lung și chiar reapare în timp. Ce simptome prezintă piciorul sportivuluicel mai corpului frecvent simptom este pielea crăpată care se încadrează între degetele de la picioăre sau părțile laterale ale picioarelor. Alte simptome pot include mâncărime, piele roșie, mancărime, blistere care se scurge sau decolorare sau detașare umed a unghiilor dacă ciuperca se extinde în unghii.

Care sunt cauzele piciorului atletului. Această patologie poate produce o ciupercă sau o drojdie proliferată pe pielea picioarelor. Această ciuperca se găsește de obicei în zone calde și umede. Deci, factorii de risc sunt simptomele piciorului de atlet. Ciuperc piciorului poate fi răspândită prin contact direct sau contact cu articole precum sosete sau pantofi sau suprafețe de piscină sau la dus. Se poate preveni piciorul atletului boala. Principalele măsuri de urmat ciorapi pentru a prevenî piciorul atletului sunt.Păstrați picioarele curăte și uscate, mai ales tinea între degete folosirea. Spălați-vă picioarele cu apă și săpun și uscați bine zona tratamentul.

Purtați șosete de bumbac curate și schimbați-le ori

Purtați șosete de bumbac curate și schimbați-le ori

De câte ori este necesar. Purtați pantofi în piscine publice sau dușuri. pentru a lupta împotriva unei ciuperci, ce înseamnă întotdeauna mâncărime între degetele. Utilizați pulberi antifungice sau talc de uscare pentru dacă aveți tendința sau simptomele mergeți adesea în locuri unde le puteți prinde.Purtați pantofi bine ventilați și piciorului de atlet realizați dintr-un material natural, cum ar fi cuero.No purtați pantofi cu garnituri de plastic tălpile. Care este tratamentul piciorului atletului. Cremele sau pulberile antifungice pot ajuta la controlul infecției. Se recomandă utilizarea acestora până la una sau două săptămâni după dispariția infecției.

Dacă nu vă îmbunătățiți cu acest lucru tratament cu medicamente după două până la patru săptămâni sau dacă se întoarce des, ar trebui să vedeți fisuri un medic, sandale care poate prescrie medicamente orale, antibiotice și creme topice. Piciorul atletului este o erupție pe pielea piciorului. Este cea mai frecventă infectie fungica a pielii. Există trei tipuri principale de picior de atlet nivelul pielii. Fiecare tip afectează diferite părți ale piciorului și poate avea aspecte diferite.Ce cauzează piciorul sportivuluipiciorul atletului este cauzat de o ciupercă care crește pe sau în interiorul stratului superior antifungic al pielii. Ciupercile cresc cel mai bine în locuri calde și umede, cum ar fi în zona severe dintre degetele de la picioăre.

Piciorul sportivului se răspândește ușor. Puteți să-l contractați atingând degetele de la picioare sau picioarele unei persoane care o are pantofii. Dar, fungice de cele mai multe ori, oamenii o obțin mergând desculți pe suprafețe contaminate lângă piscine sau în piciorul de atlet vestiare. Ciupercile cresc apoi în interiorul încălțămintei, mai ales dacă încălțămintea dvs. Este atât de strânsă încât nu permite aerului să se miște în jurul pies. Si dacă atingeți ceva care are ciupercă cald, acesta poate răspândi piciorul sportivului la alte persoane fungice, chiar dacă nu obțineți infecția. Unii oameni au mai multe șanse boli să obțină piciorul atletului decât alții.

Experții nu știu de ce este acest lucru. După ce ați avut medic piciorul atletului, este mai probabil să îl aveți din nou. Daca aveti aceste simptomele , adesea se recomanda sa tratați aceste infecții provocate de pantofii si șosetele, doar la medical care va va da prescripție medicală ( medicamente) pentru prevenire si a nu se dezvoltă adesea complicatii datorita acestor factori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*