Păr gros frumos și sănătos știm cum să o facem

Păr gros frumos și sănătos știm cum să o facem

Părul este coroana frumuseții fiecărei femei, dar și a unui bărbat. Indiferent dacă aveți lung, scurt, ușor sau întunecat, acestea ar trebui să fie întotdeauna strălucitoare, ferme, îngrijite și, cel mai important, bine hrănite. Cu toate acestea, dacă încep să cadă în mod neașteptat, poate apărea o problemă neplăcută. Magazinele ne oferă diverse produse care promit să ne transforme părul într-o coamă radiantă și groasă. Suntem în măsură să-și petreacă considerabile de bani pe ele, nu și dea seama ce parul nostru are nevoie într-adevăr și care sunt cele mai comune cauze ale lor care se încadrează și de pierdere a calității vlasu.

Na vârstă și dispoziție genetică în special bărbați

Na vârstă și dispoziție genetică în special bărbațiDe a contribui la calitatea și cantitatea de par-din păcate, nu putem face prea multe despre ele. Deci, să ne concentrăm asupra a ceea ce putem influența și asupra a ceea ce ne afectează părul dieta-îngrijire-stres.Foliculul de păr, ascuns în stratul inferior al pielii, este singurul loc viu din care celulele părului pot primi nutriție. Îngrijirea adevărată pentru părul sănătos și frumos se bazează pe un raport echilibrat regulat și pe termen lung de aminoacizi, vitamine și minerale.

Prin urmare, unul dintre factorii importanți care afectează starea, sănătatea și starea părului și a scalpului este dieta. Dieta neechilibrată duce nu numai la o încetinire a creșterii părului, ci și la o scădere a cantității și calității acestora.Ce alimente beneficiază de păr.Părul este de până la 90% alcătuit dintr-o proteină numită keratină, ale cărei blocuri sunt aminoacizi. Deci, să includem în dieta noastră o cantitate suficientă de carne și pește de calitate. Peștele, în special marin, este important și pentru părul nostru, furnizând uleiuri de calitate și acizi grași nesaturați.

Uleiurile de calitate se găsesc și în nuci, care ar trebui să devină o parte regulată a dietei noastre. Nucile și semințele conțin, de asemenea, vitamine B și zinc-aceste substanțe sunt cruciale pentru păr.Prin creșterea aportului de legume cu frunze, vom asigura o cantitate suficientă de vitamina K și fier și un aport suficient de fructe și vitamina C. Toate aceste substanțe sunt importante pentru creșterea corectă a părului.Un regim suficient de băut este baza unui corp sănătos și, în consecință, a unui păr sănătos.Ce alimente sunt dăunătoare părului.

Ceea ce este fundamental dăunător părului

Ceea ce este fundamental dăunător păruluiEste consumul regulat de fast-food, un raport ridicat de zahăr alb, sare și făină albă în dietă, precum și fumatul regulat.Fumatul și malnutriție că un general hiperaciditate a corpului, și, prin urmare, calitatea slabă a părului, pielii, unghiilor și cluburi.Nu usuci parul. Uscarea zilnică prin suflare, călcarea și ondularea părului slăbesc puternic. Lăsați cel puțin ocazional coama să se usuce doar în aer sau lăsați-le să se usuce mai întâi și apoi terminați cu un uscător de păr cu aer nu foarte cald.

După spălare, utilizați întotdeauna un pieptene pe părul umed, care are dinți departe, nu o perie. O să-ți rupă părul și o să-l strice.Încercați să găsiți șamponul potrivit pentru părul dvs. Uită-te la compoziția lor-cofeina reduce căderea părului, acidul hialuronic va oferi hidratarea și netezirea lor, pantenolul este bun pentru regenerare. Creșterea părului nou va fi promovată de proteine-keratină.Clătirea cu un decoct de urzică, brusture sau mușețel va beneficia cu siguranță de păr. O învelitoare de ulei de nucă de cocos sau de argan le va da putere și shine.

Do nu vrei să pregătești zilnic un decoct de ierburi.Nu contează Pregătirea împotriva pierderii excesive a părului conform rețetei. Anna Strunecká. Părul cu ele este acoperit cu o varietate și este capabil să aibă mare grijă de părul tău și să-i împiedice să cadămulți oameni își trăiesc viața într-un ritm frenetic. Ei consideră stresul o parte normală a vieții. Ei încearcă să facă față în fiecare ziprofesii în ocuparea forței de muncă, căsătorie, conducerea unei gospodării, creșterea copiilor etc.

Aceste afirmații au tendința de a fi stresant în sine

Aceste afirmații au tendința de a fi stresant în sineDar uneori ele sunt exacerbate de evenimente care provoacă stres sever, cum ar fi boala sau moartea cuiva blízkého.Je s-a dovedit că pe termen lung, stresul cronic poate declanșa apariția unui număr de boli în corpul nostru, în special cardiovasculare, tulburari ale sistemului imunitar și, nu în ultimul rând, o scădere în calitatea și pierderea parului.În general, există două tipuri de stres induse de pierderea parului telogen effluvium.

Tranziție bruscă de păr la etapa finală de dezvoltare a acestora și alopecia areata limitat pierderea parului.Efluviu Telogen.Apare, când stresul brusc sau sever declanșează pierderea crescută a părului, care este în general declanșată de evenimente stresante neîntrerupte sau de stres cronic. De asemenea, stresul sistemului hormonal. O astfel de afecțiune tinde să fie destul de tranzitorie, iar părul începe adesea să crească again.It poate fi mult mai distructiv. Stresul puternic poate declanșa, de asemenea, acest tip de cădere a părului.

În acest caz, celulele albe din sânge atacă foliculii de păr, ceea ce oprește creșterea părului. Părul cade apoi relativ repede-de obicei în smocuri întregi sau pe suprafețe în câteva săptămâni după apariția stresului události.Co cu asta.Din esența problemei rezultă că, dacă corpul ne dă un semnal atât de puternic încât este în disconfort părul nostru cade, atunci ceva fundamental trebuie schimbat în viața noastră. Învață să te relaxezi și să nu încerci să dai pentru toată lumea pe cheltuiala ta. Mama Natură are un leac pentru toate bolile noastre umane, trebuie doar să o găsim.

Natura ajută în mod efficient.Una dintre opțiunile de tratament natural foarte eficiente se numește Morinda citrofolia. Este un arbust a cărui patrie este pantele de lavă din Hawaii tropicale, Panama, Fiji și Asia de Sud-Est.Fructele sunt numite Noni, de asemenea dud Indian, nativii le numesc mâncare de foamete, deoarece conținutul lor ridicat de nutrienți îi ajută pe localnici să supraviețuiască în condiții extreme. Puteți găsi în ele un număr mare de substanțe care sunt importante pentru sănătatea noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*